Dom

Både för mig och bilen idag.....

Ombesiktning på bilen och idag får jag reda på om jag kommer på
någon anställningsintervju.....

*håll tummarna*

Mina arbetsuppgifter ska flytta, till en annan avdelning och med det
så blir det på sätt och vis att söka om jobbet, känns hur konstigt som helst,
hört att det kommer 8-9 st på intervju, vet inte om jag är en av dem,
men jag hoppas.
Trivs kanon med det jag gör nu...............

Så här såg annonsen ut:

Falu Stadsnät söker Sälj Koordinator

Falu Stadsnät ansluter många kunder och intresset fortsätter att öka. Vi behöver stärka gruppen med ytterligare resurser, därför söker vi en ny medarbetare som främst skall stödja försäljningsarbetet men samtidigt ha en koordinerande administrativ roll hos Falu Stadsnät.
Falu Stadsnät tillhandahåller ett öppet stadsnät med full valfrihet för våra kunder hos ett stort urval av tjänsteleverantörer. Tjänsterna i bredbandsnätet är TV, IP-telefoni och Internet.

Ditt arbete
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. hantering av kundförfrågningar, orderregistrering samt offert och avtals hantering. Falu Energi & Vatten har en intern kundtjänst som Falu Stadsnät nyttjar för kundsupport ärenden, men det blir ändå en hel del frågor via e-post och telefon för dig. Du kommer i ditt arbete att vara vår kontaktyta med kundtjänst. En stor del av arbetsuppgifterna hanteras i våra olika administrativa system, där stödsystemet Net Admin blir ett viktigt verktyg i ditt arbete. Du kommer också att koordinera utskicks- material samt vara med i layout arbetet. Man kan sammanfatta tjänsten som en Backoffice tjänst med en funktion av innesälj, med många bollar i luften samtidigt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 3-års gymnasiekompetens inom ekonomi eller teknik och erfarenhet av administrativt arbete i en kundorienterad verksamhet. Du är van vid och trivs med ett arbete som innebär många kontakter och där en hög servicegrad är en självklarhet. För tjänsten krävs också goda kunskaper i svenska och körkort klass B. Vidare är du van vid datorstött arbete och har erfarenhet av något säljstöds-/affärssystem samt goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel och Word. Har du intresse/kunskaper inom försäljning, ekonomi eller logistik är detta meriterande.
 
Dina egenskaper
Som person har du lätt för att ta egna initiativ och trivs med ett händelsestyrt arbete i ett periodvis högt tempo. Du är noggrann och ansvarsfull och har en vilja att utvecklas i arbetet. Du har en naturlig känsla för service och en flexibel inställning till ditt arbete.
Vi lägger mycket stor vikt vid vem du är och vad du kommer att tillföra vår organisation. Vi vill att du, precis som vi, sätter kunden i fokus och ser möjligheten att konkret lösa kundens behov.

Vi tror också att du:
vill vara med och skapa ett av Sveriges ledande stadsnät - Falu Stadsnät, brinner för nya spännande utmaningar, är resultatorienterad, är bra på att bygga kundrelationer och har intresse för Internettjänster, Telefoni och TV.

Falu Stadsnät är ett affärsområde inom Falu Energi & Vatten, vi är idag 5 personer exkl kundtjänst och våra kunder är främst Operatörer, andra tjänsteleverantörer och Fastighetsägare.

Vi börjar med besiktningen av bilen nu.....


Kommentarer
Postat av: Margaretha

Jag håller tummarna och hejar på dig......
Margaretha

2008-02-28 @ 18:23:18
URL: http://catfriend.blogg.se

Ett litet livstecken här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0